Dilex Kapsalon Diensten

Powered with the best

Dilex Kapsalon knipt en kleurt op eigen wijze, door nationaal & internationaal kwaliteitsstandaarden te combineren met de nieuwste inzichten en unieke innovaties. creeeren wij de meest ongelooflijke coupes voor u! Wij vinden het heel erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en lekker kan onstpannen, Dilex kapsalon wilt dat iedereen die een bezoek brengt aan ons er van geniet en zich lekker in

de watten laat leggen door onze gevoeligheid en aandacht voor detail. Wij luisteren naar de wensen , adviseren daar waar het nodig is en zorgen ervoor dat u vol zelfvertrouwen en tevreden de deur uitgaat! Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends d.m.v cursussen en trainingen in het binnen & buitenland iedere seizoen weer!

Special color treatment

Powered with the best
specialcolor-treatment

Balayage, Ombre, Flamboyage, Sombre Balayage behandeling betekent dat we het verf aanbrengen op een hele subtiel manier met extra veel belichting in het haar, het loopt meestal van donkerder uit de aanzet naar lichter in de punten. Hoe licht kunnen we altijd ter plekker bekijken en beoordelen. Ombre behandelinge betekent dat we een diepe inkijk creeren met een softe overloop en naar het lichte toe. bij een ombre look zijn de punten voller van kleur. Sombre betekent een ombre behandeling maar dan softer qua kleur, word meestal tegen herfst/winter aan gebruikt. Flamboyage betekent een mix combinatie van balayage en ombre.

vMet 5 a 6 special color treatment's op een dag zijn wij gespecialiseerd in dit soort behandelingen. Wij hebben voor dit soort behandelingen wachttijden dus houd hier rekening mee aub. Helaas is het voor ons erg moeilijk om een prijs te geven voor een special color treatment zonder het haar gezien te hebben. Prijzen voor dit soort behandeling hangen geheel af van de lengte, dikte, huidige haarkleur en de gewenste haarkleur. Voor prijsindicatie's adviseren wij u om een keer langs te komen zodat we uw haren bekijken en uw wensen bespreken.