Eyeliner

Waarom permanente make-up voor uw ogen?

De wimpers en de oogleden laten uw ogen spreken. Met de permanente make-up kunnen wij met behulp van verschillende kleuren uw aanzicht en uitstraling van uw ogen veranderen. Bolle ogen, diepliggende ogen, rechte ogen, ogen die dicht bij elkaar staan en ogen die ver uitelkaar staan kunnen optisch verbeterd worden. Een lijntje kan aan de bovenkant of onderkant van het oog gepigmenteerd worden, allebei is ook mogelijk.

Eyeliner technieken:

Dit is een behandeling die word toegepast bij de ogen. Hiermee kunnen we ontzettende natuurlijke effecten creeren. mede door deze pigmentatie krijg je een vollere wimpers look.

Eyeliner boven en onder:?De behandeling wordt niet altijd geadviseerd bij mensen die op leeftijd zijn, dit is omdat het altijd een opgemaakt en hard uiterlijk geeft. Deze eyeliner moet de vorm van het oog versterken. Het maakt het oogwit witter en laat de wimpers voller lijken.

Dubbele kleur eyeliner:?Hierbij wordt direct boven het zwarte pigment de tweede kleur geplaats. Hierdoor krijgt de zwarte eyeliner meer contrast en gaan de ogen nog meer spreken.