OLAPLEX

Never break hair agian

Sinds begin 2014 werkt Dilex Kapsalon al met Olaplex. Olaplex is de nieuwste rage uit Amerika en heeft zich keer op keer bewezen. Verschillende haar artiesten werken er al mee en zijn er razend enthousiast over! Dilex Kapsalon Arnhem & Deventer heeft met de Olaplex al verbluffende resultaten geboekt de afgelopen jaren. Olaplex bestaat uit 1 actief ingredient.Olaplex werkt doordat het gebroken zwavelbruggen opspoort en ze weer hersteld naar oorspronkelijke staat. Olaplex word gebruikt tijdens een chemische behandeling zoals een Balayage, Ombre, Sombre, Flamboyage.

Resultaten van Olaplex behandelingen zijn verbluffend. Olaplex bevat geen olie, sulfaten, ftalaten, siliconen, aldehyden of DEA. Met Olaplex kunnen we chemische behandelingen nog mooier en nog. prachtiger maken doordat we de haar niet beschadigen tijdens de behandelingen. Doordat wij Olaplex al ruime tijd gebruiken weten wij precies hoe ver wij kunnen gaan en wat Olaplex inhoud. Olaplex kunnen wij toepassen op behandelingen zoals, Highlighten, Balayage, Ombre, Flamboyage, Sombre en verschillend chemie behandelingen. Voor meer info kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Olaplex NO. 3 Hair PERFECTOR is exclusief te verkijgen bij Dilex Kapsalon Olaplex No. 3 Hair Perfector van het Olaplex System en bevat dezelfde werkzame stof als zowel de nummer 1 en de nummer 2. Dit geeft de cliƫnt de gelegenheid het haar thuis te herstellen, & gezond haar te behouden tussen de behandlingen . Instructies voor het meenemen naar huis van Breng een royale hoeveelheid aan op handdoekdroog haar, kam het door en laat het minimaal 10 minuten inwerken. Dan reiningen en eventueel conditioner/masker. Dit is niet een voorbereidende behandeling. Hoe langer je dit laat inwerken , hoe effectiever het zal zijn . Dit kan meer dan een keer per week , indien nodig worden gebruikt.

Farouk System

Cationic Hydration Interlink Technology

Al sinds dat Dilex Kapsalon bestaan in Arnhem en Deventer worden wij 100 % ondersteunt door CHI & BioSilk. CHI & BioSilk heeft hoogwaardige producten die vrij zijn van Parabenen, Sulfaten & Siliconen. BioSilk wie kent het niet? De Silk van BioSilk waarvan je zijde zachte haren krijgt, wereld beroemd zijn ze er van geworden! of de geliefde & geweldige Stijltangen van CHI

waarmee je elke haartype stijl, glad & glazend krijgt! Vergis je niet in de producten van CHI! Zelfs wij kijken keer op keer weer op van de resultaten van clienten die CHI & BioSilk gebruiken! Uiteraard zijn alle producten van CHI & BioSilk bij ons verkrijgbaar. Dilex Kapsalon in een exclusive partner van CHI & BioSilk En tevens ook een offical selling point.

KARDASHIAN BEAUTY

With love from Kardashian's...

Als je hier komt haat-lezen over de Kardashians, zit je verkeerd..! Kardashians haten is zo 2012. Terwijl de hele familie kan worden losgemaakt van iets dat lijkt op de werkelijkheid, hebben zij zichzelf relevant verhaalbaar gehouden. Door te kiezen om hun label op te krikken in de publieke belangstelling, hebben ze op hun fouten en tekortkomingen volop geincaseerd & weergegeven in een manier die de meeste beroemdheden nooit zou doen. maar alles wat de Kardashians aanraking verandert in goud. Ze zijn slim, ze zijn grappig, en ze zijn echt, echt succesvol.

Kim Kardashian is de Amerikaanse droom. Ik weet zeker dat je, net als ik, religieus de dames volgen de meisjes op Instagram, je weet dat de release van de Kardashian Beauty haarverzorgingsproducten eindelijk zo ver is!. Ze hebben al een succesvolle kledinglijn en make-up collectie, dus uit te breiden naar haarverzorging is natuurlijk de volgende stap in hun zoektocht in de mode-industrie / de wereld over te nemen, met succes!!

Elk product is geformuleerd met black seed oil, die ontelbare voordelen voor de gezondheid heeft voor je lichaam & haar, zowel binnen als buiten. Tijdens het gebruik voelt het direct, glad, super shiney, beschermt tegen schade, maakt het haar beter beheersbaar, en oogt helemaal gezonder. Alle Producten van Kardashian Beauty zijn exclusief verkrijgbaar bij Dilex Kapsalon in Arnhem & Deventer.